Webontwikkeling door Webparking
Wilna Kuipers Tuinwerk

Kindvriendelijke tuin in De Meern

Voor deze tuin in De Meern maakte ik het ontwerp en het beplantingsplan. 

De bewoners vroegen om raad voor hun tuin met een vreemde knik erin, met precies op deze knik een klein hoogteverschil. Het moest een kindvriendelijke tuin worden, in een waterrijke omgeving. En met een beschutte plek om te picknicken.

De achtertuin is aan twee kanten afgesloten. Aan de achterkant met een transparant hekje met een rozenboog en aan het begin van de tuin met een deur. In het gazon biedt een grote plataan in leivorm de nodige schaduw. Een klein kruidenperk zorgt voor geur en kleur. Dichtbij het huis is een speelplek voor de kinderen aangelegd. De voortuin is een rustige entree, passend bij de jaren-30 stijl van de woning.

Overzichtsfoto: Aad Metz

Een weelde aan planten in een helder ontwerp